Abraham pop met bier

We kennen er allemaal wel eentje. Die ene vriend, vader of collega die altijd net dat ene biertje te veel pakt. Verras hem dan persoonlijk en ga een pop huren met een biertje. Nog steeds is dat ook de meest gevraagde pop. Een Abraham pop met bier. We hebben vele soorten poppen in de verhuur. In deze blog kom je dan ook alle Abraham poppen met bier tegen.

Abraham poppen met bier

Wil je de jarige verrassen op een persoonlijke manier? Bekijk dan zeker eens onze Abraham poppen met bier. Zo heeft de ene Abraham opblaaspop een bierpul in de hand en de andere zit er juist bovenop.

Een Abraham pop huren gebeurt in de meeste gevallen nog steeds voor een 50 jarige verjaardag. Toch komen er ook steeds meer verschillende leeftijden voorbij. Zo is ook de halve Abraham erg in opkomst, evenals de leeftijd 30 jaar, 40 jaar, 60 jaar en 75 jaar. Via ons unieke systeem kunnen we op iedere Abraham pop met bier de juiste leeftijd maken.

Veel verschillende opblaaspoppen met bier

Wellicht heb je ons motto wel al eens voorbij zien komen; “voor iedere jarige job een passende opblaaspop”. We hebben daarom ook een ruim assortiment aan opblaaspoppen. Ook de Abraham opblaaspop met een biertje hebben we in diverse soorten.

Abraham pop BBQ

Je ziet hierboven een van onze nieuwere modellen. De Abraham BBQ. Deze vrolijke pop heeft in de ene hand een bbq tang en in de andere hand een biertje.

Abraham op bierglas huren

Voor de grotere bier liefhebbers is deze jonge Abraham op bierglas erg leuk. Het is namelijk een grote opblaasbare bierpul met een man er bovenop. Het gezicht en uiterlijk is wat jonger en dat maakt hem naast 50 jaar ook zeer geschikt als bijvoorbeeld een halve Abraham. Om het feest nog groter te maken heeft ook deze Abraham een biertje in zijn hand.

Traditionele Abraham huren

In tegenstelling tot de opblaaspop hierboven hebben we ook een wat oudere Abraham met bier. Het was ons eerste model en een echte traditionele Abraham pop. Herkenbaar aan het bolhoedje en natuurlijk de grijze baard.

Abraham pop ordinair Johnny

Weer een totaal andere opblaaspop met bier is deze Abraham Ordinair. Gekleed in een groen trainingspak en een te kort T-shirtje is het een ludieke opblaaspop. Ook deze is wederom herkenbaar aan een lekker biertje.

Ben je nieuwsgierig naar al onze opblaasbare Abraham poppen met bier? Of wil je gewoon een leuke Abraham pop huren? Bekijk op onze website alle opblaaspoppen en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod. 

Natuurlijk mag je ook een ruime keuze verwachten wanneer je een Sarah pop wilt huren!