Abraham voor handige harrys

Is de jarige handig met een hamer, zaag, moersleutel of verfkwast? Dan hebben we hiervoor momenteel 3 leuke opblaaspoppen in de verhuur. De Abraham Bouwvakker, Abraham Monteur en onze nieuwe Abraham Schilder. Deze 3 opblaaspoppen zijn bijna 4 meter hoog en snel te plaatsen. We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Handige Harry opblaaspop dé bouvakker

Is de jarige goed met hamer en zaag? Kun je hem altijd bellen voor een klusje in huis? Dan ga je met deze Abraham Bouwvakker zeker scoren op zijn verjaardag.

Bewapend met natuurlijk een hamer en zaag zal deze bijna 4 meter hoge bouwvakker stralen in de tuin. Natuurlijk kan de veiligheidshelm en kluszak niet ontbreken waarin nog meer diverse andere gereedschappen zitten verstopt.

Abraham bouwvakker

Abraham opblaaspop dé monteur

Lekker sleutelen aan een scooter, auto of machine? Draait de jarige met gemak alles uit elkaar en weer in elkaar tot een werkend geheel? Dan is deze Abraham monteur helemaal geschikt voor de verjaardag.

Deze monteur is gekleed in blauwe werkkleding en heeft een vlotte pet op. Om duidelijk te maken dat het een echte monteur is, heeft hij een grote moersleutel vast.

Abraham monteur

Abraham pop schilder, handig met kleuren

Wanneer de jarige handig is met een verfkwast, dan is deze leuke Abraham pop schilder zeker een ware en bovenal een kleurrijke verrassing.

Deze 4 meter grote opblaaspop verraad direct wat deze jarige man doet voor een werk of hobby. De pop is gekleed in een schilders tuinbroek en heeft een pet op, waardoor deze goed op valt. Om het plaatje helemaal compleet te maken heeft hij in de ene hand een pot verf en in de andere hand een verfkwast. Zo staat hij helemaal klaar om te gaan verven. Er moet er natuurlijk eerst goed gefeest worden.

Abraham schilder

Leeftijd bij het beroep en Abraham pop

De leeftijd kunnen we door ons unieke systeem altijd passend maken. Het maakt dus niet uit of de jarige 18, 25, 30, 50 of 99 kaarsjes mag uitblazen, want wij kunnen iedere leeftijd bij de Abraham poppen passend bij het beroep maken.