Booming September

Zoals de titel van dit artikel al zegt, het was “booming” deze maand. Wat hebben we veel jarige weten te verrassen met een opblaaspop. Gelukkig hadden we net op tijd diverse extra opblaasfiguren aangekocht om aan alle aanvragen te kunnen blijven voldoen. Zo is ons aanbod aan Abraham poppen uitgebreid met enkele nieuwe en exclusieve modellen.

Maar hoe kan het nu dat September ineens drukker is dan de andere maanden? Onze koerier Roy kwam er maar niet achter, wij hebben het antwoord nu wel voor je. Het antwoord zal je vast niet verbazen….

Knusse, gezellige winters

Het antwoord op de vraag waarom er zoveel mensen 50 jaar geworden zijn afgelopen september is vrij simpel. Tel maar eens even 9 maanden terug. Precies, je komt dan uit in de feestmaanden. Een tijd vol gezelligheid en tijd waarbij we veel meer binnen zijn dan buiten. We zoeken elkaar sneller op, beginnen meer met knuffelen en vervolgens “booming”.

Dat knuffelen is trouwens biologisch bepaald en gaat dus helemaal vanzelf. Door te knuffelen ontstaat er dopamine en serotonine wat ons gelukkiger maakt!

 

Meer opblaaspoppen in september is een feit

Hoewel het antwoord zojuist al te lezen was, gaan we nog een stapje verder met ons onderzoek. Want er is 1 dag per jaar waarop de meeste personen 50 jaar worden. Ik geef je even een bedenktijd om die dag te raden nu je het eerste antwoord weet…..

september

Wanneer worden de meeste mensen 50 jaar?

Je leest verder wat een goed teken is. Graag wil je dus weten welke dag de meeste mensen 50 jaar worden. Het antwoord op die vraag is 16 september. Op deze dag worden namelijk wereldwijd de meeste baby’s geboren. 50 jaar later zijn al deze baby’s dus Abraham en Sarah.

Wanneer je op deze datum terugkijkt naar december, zijn dus de meeste baby’s verwerkt tijdens Kerstmis. Kortom de winter heeft ondanks de kou een hoop “booming” nieuws!

Wij zijn blij dat we met onze opblaasfiguren de verjaardagen een extra uitstraling hebben mogen geven. Wist je trouwens dat we je ook met veel plezier helpen met 50 jaar spreuken? Zo maken we “samen” de verjaardag nog persoonlijker