Populairste opblaaspoppen winter 2022

Terwijl het ene record het andere record verbreekt, zitten we toch echt al in de winter periode. Al heeft het even geduurd, voordat we de ruiten moesten krabben dit jaar.

Eerder vertelde we je over de meest verhuurde opblaasfiguren van de afgelopen zomer. Laten we het nu is hebben over de winter, want natuurlijk zijn er ook in oktober, november en december weer vele verjaardagen die worden gevierd. Opvallend is dat we steeds meer verschillende leeftijden mogen verzorgen op de verschillende poppen. De leeftijd 50 jaar is nog steeds het populairste. Maar ook 25 jaar, 30 jaar en 65 jaar zijn erg in trek. In deze winter maanden hebben we ook veel meer poppen per post verstuurd, dan ooit tevoren. Een opblaaspop per post versturen is voor ons dan ook een goede zet geweest. Ook voor jou, want je kunt iedere pop thuis laten bezorgen. Zo heb je altijd een passende opblaaspop voor de jarige. We kijken dan ook terug op een prachtige winter en gaan vol plezier door.

Best verhuurde Abraham poppen van winter 2022

Afgelopen zomer stond hij ook al in de top 3. Ook tijdens de winter is het een veel gevraagde opblaaspop. We hebben het hier over de opblaasbare Ouwe Lul. Het blijft een van onze populairste Abraham poppen.

Toch ligt er concurrentie op de loer met een nieuwe binnenkomer. De Abraham BBQ was de afgelopen maanden helemaal hot. Wellicht ken je hem wel? In de ene hand een pul bier en in de andere hand natuurlijk een BBQ tang met worst.

Op nummer 3 staat onze Abraham wielrenner. Deze pop is speciaal voor de echte fietsliefhebbers. Deze opblaasbare Abraham pop heeft deze winter dus door veel straten in Nederland gescheurd.

De meest verhuurde Sarah poppen van winter 2022

Een paar grote uitblinkers hadden we afgelopen zomer met onze Sarah poppen. En wat blijkt nu, 1 pop is ook in de winter weer jullie grote favoriet. Deze pop is oranje, lekker dubbelzinnig en heeft 2 sexy benen. Dit is de Sarah Ouwe Doos! Wederom staat deze goed in de top 3 te pronken.

Maar ook bij de categorie Sarah poppen is er veel gebeurt, want er is uit het niets een prachtige pop bijgekomen. Niet zomaar een pop hoor. Nee we stellen je voor aan de Sarah boog.

Al moeten we wel zeggen dat de nieuwkomer Sarah pop op paard ook zeer populair is. Het is een volledige nieuwe pop die ook pas net in ons assortiment zit. Toch heeft deze pop ook al een plaats veroverd afgelopen winter.