Gekke poppen

Regelmatige worden we gebeld door klanten die zoekende zijn naar een gekke pop. Dit kan voor een verjaardag of speciale gelegenheid zijn. Wij van pop50jaar.nl hebben een ruim assortiment aan gekke poppen om te huren.

Ruim aanbod in gekke poppen

Zoals gezegd hebben we een ruim assortiment aan gekke poppen. Om je alvast een voorproefje te geven, laten we jou alvast de populairste poppen zien. Deze zijn allemaal totaal verschillend, maar zijn allemaal even gek en grappig. Zoek je een gekke pop voor een man? Bekijk dan de categorie opblaasbare Abraham pop. Wanneer je een grappige opblaaspop zoekt voor een vrouw, bezoek dan de pagina Sarah pop huren.

gekke pop huren

Alle leeftijden mogelijk bij je gekke pop

Je leest het helemaal goed. Iedere leeftijd kunnen we op de opblaaspop plaatsen. Door ons unieke systeem kunnen we snel de leeftijden wisselen. Op deze manier kan een 18, 25, 30, 50, 60, 65, 70 of 99 jaar verjaardag worden gevierd met onze opblaaspoppen. Laat ons je wensen horen en wij doen de rest.

Wist je dat we ook 50 jaar versiering hebben? Zo heb je direct alles geregeld om de jarige goed te verrassen!

Levering in heel Nederland

Kom je niet uit de regio Brabant/Limburg of is de afstand gewoon te groot? Geen probleem we kunnen alle poppen per post toesturen. Wij doen dit via een betrouwbare koerier met goede track-and-tracé. Wij zorgen er voor dat je de opblaaspop minimaal 1 dag voor aanvang in huis hebt. Na afloop lever je het pakket weer in bij een van de 3.000 inleveren punten.

Direct een gekke pop huren bij pop50jaar.nl

Heb je een gekke pop gevonden? Dan kun je deze direct online reserveren via onze website. Doe de gewenste pop in je winkelmandje, geef de gewenste leeftijd aan, vul je NAW gegevens in en laat ons weten wanneer de feestdag is. Wij gaan dan aan de slag, zodat je de gekke pop tijdig in huis hebt. In alle gevallen ontvang je van ons een bevestiging met alle verdere informatie.

Kom je er niet uit of wens je persoonlijk advies bij een pop huren? Bel ons gerust zodat je de perfecte en gekke pop gaat huren die past bij de jarige.

Zoeken

Kies een passende gekke pop

Reserveren

Reserveer direct online of bel +31(0)493-313087

Verrassen

De opblaaspop wordt thuisbezorgd of zelf ophalen