Grappige Sarah poppen

We hebben ze allemaal wel eens in de tuin van iemand zien staan. De bekende Sarah pop. Je kunt zelf een Sarah pop maken met kleding en stro, maar ook een grote opblaasbare Sarah pop huren. 

Voor een Sarah pop huren, ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Wil je opvallen en geen standaard pop plaatsen? Wij hebben enkele grappige Sarah poppen in de verhuur. In deze blog stellen we je de 3 grappigste poppen aan je voor.

Grappige Sarah pop ‘Ouwe doos’

Zoek je een grappige Sarah pop met een knipoog? Dan hoef je niet verder te zoeken, dan is deze Sarah Ouwe Doos opblaaspop de geschikte pop. 

Na het opblazen van deze pop staat er een gigantische oranje doos met daaruit 2 benen. Niet zomaar 2 benen. Dit zijn sexy benen, want de benen zijn bedekt met een panty. Verder staat er groot op: “Ouwe Doos”. Bekijk hem snel en oordeel zelf of deze pop grappig genoeg is. 

Sarah Ouwe Doos

Ludieke opblaas Sarah pop baby

We kennen allemaal wel iemand die zijn jongere haren nog niet verloren is. De vriendin of moeder die nog steeds tot de laatste uurtjes in de kroeg blijft zitten? Of altijd als laatste naar huis moet? Speciaal voor al die feestbeesten hebben we de Sarah pop baby

Het is zeker een grappige opblaaspop. Deze pop is namelijk een volwassen baby! Het lichaam is van een baby, maar dan met een volwassen hoofd. De baby heeft in de hand een wijnfles om tegelijkertijd een selfie te maken. Om de grap compleet te maken heeft deze pop een slabber om met de tekst: “alweer … jaar maar nog steeds niet volwassen”. 

Sarah pop baby

Ordinaire Sarah pop met knipoog

Op het eerste oog ziet deze pop er normaal uit. Wanneer je goed gaat kijken en op de details gaat letten, dan staat er echt een leuke ordinaire Sarah pop

Deze opblaaspop heeft namelijk een iets te klein blousje aan met een rode panterbroek. De roze sneakers en geel handtasje maken het helemaal af. Zeker wanneer de chihuahua zijn kop uit de tas laat zien. 

Sarah pop ordinair Anita
Grappige Sarah pop voor iedere leeftijd

Een grappige opblaaspop kan voor diverse gelegenheden worden gezet. Een verjaardag, jubileum of bruiloft zijn daarvoor de 3 meest voorkomende feesten. De verjaardag staat hierbij groot op nummer 1. Waar vroeger enkel nog een grappige pop werd gezet voor een 50 jarige, gebeurt dat steeds vaker voor andere leeftijden. Zeker door ons unieke systeem maken we iedere verjaardag extra feestelijk. We kunnen namelijk iedere leeftijd maken op de opblaaspop. Ook pensioen, geslaagd en huwelijk zijn hiervan slechts een voorbeeld.

We zijn benieuwd of er een ludieke Sarah pop voor jou bij zit. Twijfel je? Bel ons gerust. We denken graag met je mee: “Voor iedere jarige job, een passende opblaaspop”!