Halve Abraham pop

Heeft je zoon, vriend of collega de magische grens van 25 jaar bereikt? Verras hem dan met een opblaasbare halve Abraham pop. Wij verhuren ze in vele soorten en maten met een persoonlijke tintje. Bekijk ze allemaal op onze website of bel ons voor de passende pop.

Enkele populaire halve Abraham poppen

Nieuwsgierig naar onze leuke 25 jaar opblaaspoppen? Onderstaande komen er alvast enkele voorbij in willekeurige volgorde. Je kunt ze allemaal bekijken via de pagina Abraham pop


Opblaasbare halve Abraham pop huren

We hebben een ruime keuze aan halve abraham poppen. Passend bij een beroep, hobby of humor van de jarige job.

Zoeken

Kies een passende opblaaspop

Reserveren

Reserveer direct online of bel +31(0)493-313087

Verrassen

De opblaaspop wordt thuisbezorgd of zelf ophalen

Halve Abraham pop thuisbezorgd waar je wilt

Ben je niet woonachtig in de regio Deurne, Someren Helmond, Gemert, Venlo of Eindhoven? Of ben je niet in de gelegenheid om de halve Abraham pop bij ons op te halen? Géén enkel probleem, wij bezorgen in dat geval de opblaaspop gewoon bij je thuis.

Door een samenwerking met een koerier, versturen we onze opblaaspoppen door heel Nederland en België. De pop heb je altijd minimaal 1 dag voor de 25ste verjaardag in huis. Na het feest mag je deze inleveren bij een parcelshop bij jou in de regio. Benieuwd hoe we dat precies doen? Je leest alles over deze service op de pagina opblaaspop per post.

Op en afbouw van de halve Abraham

Regelmatig krijgen we de vraag of je de opblaaspop gemakkelijk zelf kunt opzetten. Het antwoord hierop is volmondig “ja”!

Het gehele pakket wat je mee krijgt zie je op de onderstaande foto. Je ziet dus dat alle materialen gemakkelijk in de auto gaan. Het gele apparaat is de blower en in de oranje tas zit de opblaaspop en overige attributen zoals haringen, een handleiding en leeftijdsbanner met 25 jaar erop.

opblaaspop ophalen

Via de volgende stappen leggen we je de op- en afbouw met plezier uit:

  • Zorg dat je met 2 personen bent.
  • Rol de opblaaspop uit en sluit de blower aan.
  • Maak de rits van de halve abraham pop dicht.
  • Schakel de blower in, de pop vult zich nu met lucht.
  • Persoon 1 zet de pop recht waarna persoon 2 de pop vast zit met de haringen en scheerlijnen.
  • Bevestigd de leeftijd van 25 jaar op de pop

Wanneer je dit met 2 personen doet, kun je ongeveer 10 á 15 minuten aanhouden. In deze tijd staat de pop zeker te pronken in de tuin. 

Persoonlijke opblaaspop 25 jaar

Ons veel besproken motto; “voor iedere jarige job, een passende opblaaspop” is er niet zomaar. Je kunt bij ons namelijk een ruime keuze verwachten aan opblaasbare poppen. Dus niet alleen een traditionele Abraham pop zoals we die allemaal kennen. Nee, je kunt bij ons een pop huren met persoonlijk tintje.

Is de halve Abraham lekker technisch en handig met zijn handen? Bekijk dan Abraham pop voor de handige harry. Maar kun je ook een opblaaspop huren passend bij de jarige zijn beroep. Bekijk hiervoor de pagina Abraham passend bij beroep.

Wil je liever een 25 jaar opblaaspop met veel humor? Dan ga je zeker lachen met de opblaasbare ouwe lul of de Abraham pop baby met enorme slabber om: “alweer 25 jaar, maar nog steeds niet volwassen!“.opblaaspop voor 25 jaar

Waarom een pop met 25 jaar?

Iedereen kent de Abraham pop wel die we met een 50ste verjaardag in de tuin plaatsen. Steeds vaker verrassen we ook de 25 jarige man met een persoonlijke verrassing. Want de 25 jaar verjaardag is natuurlijk de helft van 50.

In het oosten van Nederland is deze traditie begonnen. Men plaatste hier letterlijk een halve Abraham pop in de tuin van de jarige. Inmiddels is deze traditie Nederland aan het veroveren. Hierbij is het niet letterlijk meer een halve pop, maar kun je hele mooie en bovenal persoonlijke poppen verwachten voor een 25 jarige verjaardag.