pop50jaar.nl Wat kost een Abraham pop

Wat kost een opblaasbare Abraham pop huren? We krijgen regelmatig deze vraag, desondanks dat we alle prijzen direct op onze website hebben staan. Graag leggen we je de prijsverschillen uit in dit bericht. De huurprijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren:

-Hoe groot is de Abraham pop
-Hoelang wil je de Abraham pop huren
-Kom je de Abraham zelf ophalen of wens je deze te laten bezorgen per koerier.

Verderop lees je dat een Abraham pop huren al kan vanaf € 35,- incl. btw. op basis van zelf ophalen in Deurne. Wanneer je de Abraham per post wenst te ontvangen is huren mogelijk vanaf € 80,- incl. btw

Een Abraham pop huren VS kopen

Wanneer je een paar keer per jaar een Abraham pop nodig hebt, kun je deze beter huren. Een Abraham pop kopen is namelijk een stuk duurder dan eentje huren. Afhankelijk van de soort kun je een Abraham kopen voor ca. €700,- á €1100,- incl. btw. Als je dat vergelijkt met de onderstaande verhuurprijzen zie je dat huren veel voordeliger is dan kopen. Mits je natuurlijk meer dan 20 keer per jaar dezelfde Abraham pop in iemand zijn tuin wenst te zetten.

Wat zijn de huurprijzen van een Abraham pop:

  • Kleine Abraham pop van 3 tot 3,5 meter hoog € 35,- tot € 45,- incl. btw
  • Grote Abraham pop van 3,5 tot 4 meter hoog € 45,- tot €60,- incl. btw
Deze prijzen zijn op basis van zelf ophalen in Deurne. Een Abraham pop opzetten is namelijk in een 10 minuten gebeurt. De handleiding krijg je er natuurlijk van ons bij evenals een goede uitleg bij het ophalen van de Abraham opblaaspop.

Wat kost het huren van een Abraham pop per post:

  • Kleine Abraham pop van 3 tot 3,5 meter hoog € 80,- tot 90,- incl. btw
  • Grote Abraham pop van 3,5 tot 4 meter hoog € 80,- tot €90,- incl. btw

Kan een Abraham pop per post verstuurd worden? Het antwoord hierop is “ja”. Wij hebben namelijk een samenwerking met een koerier waardoor wij de Abraham pop per post kunnen versturen.

Direct een Abraham pop huren

Benieuwd wat ons uitgebreide assortiment aan Abraham poppen doet? Je kunt bij ons inmiddels een ruime keuze verwachten. Klik op de onderstaande afbeelding om direct online een Abraham pop huren mogelijk te maken.