pop50jaar.nl Wat kost een Sarah pop

Ondanks dat wij de prijzen van de opblaaspoppen op de website hebben staan krijgen wij nog regelmatig de vraag wat de prijzen hiervoor zijn. In dit bericht nemen wij je graag mee om dit te verduidelijken en hebben we het overzichtelijk op een rijtje gezet. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren namelijk;

– De grote van de Sarah pop
– De huur periode van de Sarah pop
– Kies je voor het zelf ophalen/retourneren of het te laten bezorgen per koerier

Een Sarah pop huren kan al vanaf €35,- incl. btw, verderop in dit artikel lees je meer. Deze vanafprijs is op basis van zelf ophalen in Deurne. Wanneer je er voor kiest de Sarah per post wenst te ontvangen is huren mogelijk vanaf €80,- inclusief btw.

Sarah pop huren vs kopen

Twijfel jij er over om een Sarah pop te huren omdat je deze een aantal keer per jaar nodig hebt? Vaak zie je dat het huren van een Sarah pop voordeliger is. Zo kost de aanschaf van een Sarah pop gemiddeld €700,- tot €1100,- euro dit in tegenstelling tot de huurprijzen zoals je hieronder ziet.

Wat zijn de huurprijs van een Sarah pop?

• Kleine Sarah pop van 3 tot 3,5 meter hoog €35,- tot €45,- incl. btw.
• Grote Sarah pop van 3,5 tot 4 meter hoog €45,- tot €60,- incl. btw.

Deze prijzen zijn op basis van zelf ophalen in Deurne. Het opzetten van een Sarah pop is namelijk in een 10 minuten gebeurt. Bij de opblaaspop vind je een duidelijke handleiding en kies je ervoor om de Sarah pop op te halen, krijg je van ons nog een duidelijke uitleg.

Wat kost een Sarah pop per post?

• Kleine Sarah pop van 3 tot 3,5 meter hoog €80,- tot €90 incl. btw.
• Grote Sarah pop van 3,5 tot 4 meter hoog €80,- tot €90,- incl. btw.

Kan een Sarah pop per post verstuurd worden? Ja! Wij hebben een goede samenwerking met een koerier, hierdoor kunnen wij de pakketten per post versturen.

Direct een Sarah pop huren

Benieuwd wat er nog meer te vinden is aan Sarah poppen of Abraham poppen? Kijk eens rond binnen ons ruime assortiment. Klik op de feestende Sarah pop om direct online een Sarah pop te huren.