Opblaasbare poppen op wielen voor vrouwen

Is je moeder, vriendin, buurvrouw of collega binnenkort jarig? Verras haar dan op ludieke en originele manier. Een Sarah opblaaspop hoef je niet alleen te huren als er iemand 50 jaar wordt. Voor iedere jarige job, hebben wij een passende opblaaspop. 

Regelmatig krijgen we de vraag naar stoere opblaasbare Sarah poppen. Daarom hebben we enkele stoere Sarah poppen op wielen voor je op een rijtje gezet in willekeurige volgorde. 

Sarah pop op scootmobiel

De eerste stoere Sarah pop op wielen is de Sarah op scootmobiel. Deze pop valt onder een grote Sarah pop. De grondafmetingen zijn namelijk 2 x 1 meter. 

Wat deze Sarah pop op scootmobiel zo stoer maakt, zal op de onderstaande foto wel duidelijk worden. Vind je ook niet dat het lijkt alsof deze scootmobiel direct uit “Benidorm Basterds” komt gereden. 

Sarah pop met scootmobiel

Sarah op segway

Als we het over een unieke pop op wielen hebben, dan is het wel de Sarah op Segway. Deze bijna 4 meter hoge opblaaspop is mede voor ons ontwikkeld door ons leverancier.

We zochten nog een extra stoere pop die nog niet op de markt was en als tegenhanger van de scootmobiel. Al snel kwamen we dus op een Segway uit. Wij zijn benieuwd wat jullie vinden van dit opblaasfiguur!

Sarah op Segway

Opblaasbare Sarah pop met rollator

Hoewel deze opblaaspop niet direct op een zelf rijdend voertuig zit, hoort deze wel thuis in het rijtje. Want zeg nu zelf: Sarah duwt wel de rollator.

Lekker ludiek en zeker voor iemand die je eens lekker terug wilt pakken. Ook erg grappig om te plaatsen als halve Sarah pop voor iemand die 25 jaar wordt, maar ook voor iemand die 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar of 65 jaar wordt is de Sarah pop met rollator een veel gehuurd opblaasfiguur. 

Sarah pop met rollator

Zoals we al vermeld hadden aan het begin van deze blog plaatsen we niet alleen een opblaaspop voor een 50 jarige. Tegenwoordig plaatsen we voor iedere leeftijd een leuke Sarah pop in de tuin. Om daarin mee te bewegen hebben we unieke leeftijd banners. Het unieke aan deze banners is dat we iedere leeftijd op de pop kunnen maken. Daarmee maakt het voor ons mogelijk om aan alle wensen van jullie te voldoen. 

Dit alles sluit mooi aan bij ons motto; “voor iedere jarige job, een passende opblaaspop!”