pop50jaar.nl Opblaaspop 60 jaar

Is er een man of vrouw in je direct omgeving die de 60 jaar gaat passeren? Verras hem of haar dan met een prachtige opblaaspop in de tuin. Wij van pop50jaar.nl hebben een groot assortiment aan opblaaspoppen.

Ons inmiddels veel besproken motto is ook bij een opblaaspop 60 jaar actief; “Voor iedere jarig job, een passende opblaaspop“. Zo hebben we vele opblaaspoppen passend bij een beroep of hobby. Op deze manier kun je de jarige altijd op een persoonlijke manier verrassen. Het is dus niet meer de traditionele Abraham of Sarah pop! Nee, altijd een passende pop met natuurlijk de mooie leeftijd van 60 jaar.

Zoeken

Kies een passende opblaaspop

Reserveren

Reserveer direct online of bel +31(0)493-313087

Verrassen

De opblaaspop wordt thuisbezorgd of zelf ophalen

60 jaar op de opblaaspop

Door een uniek systeem kunnen we iedere leeftijd op de opblaaspop maken. Je kunt de gewenste leeftijd van 60 jaar selecteren wanneer je de pop reserveert. Wij gaan dan deze mooie leeftijd op de pop maken.

Als je het aan ons vraagt vinden wij dat iemands 60e verjaardag een speciale is. Om te laten zien dat er iemand 60 jaar oud is geworden kun je een opblaaspop neerzetten. Zo ziet direct heel de straat waar de jarige woont. Dit komt namelijk omdat we opblaaspoppen tot wel 4 meter hoog in ons assortiment hebben. We hebben ook poppen die minder hoog zijn in ons assortiment. Bekijk daarom eerst de afmetingen van de gewenste 60 jaar opblaaspop zodat je zeker weet dat hij/zei wel bij jou in de tuin past.
Heb je een andere opblaaspop voor de 60-jarige man of vrouw gezien? Geen probleem, de leeftijd van al onze poppen is eenvoudig aan te passen. Je kunt gewoon naar de pop gaan en daar de leeftijd 60 aanklikken. Staat deze er niet bij vul dan 60 in bij opmerkingen. Dan zorgen wij dat de juiste leeftijd bij de pop geleverd wordt.

leeftijd button opblaaspop

 

 

Wanneer kan ik de opblaaspop komen ophalen

Je kunt bij de standaard keuzes kiezen of je hem voor een dag wilt huren of voor een weekend. Wij zien 1 dag huren als: Dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken, dag 3 retour. Zo kun je de pop de avond van tevoren klaarzetten en de jarige ochtends meteen verassen. Je kunt de opblaaspoppen ook langer huren dan een weekend. Wanneer dit van toepassing is kun je dit bij de opmerkingen noteren of even telefonisch contact met ons opnemen zodat we een passende prijs kunnen vinden voor de huurperiode.

60 jaar pop thuisbezorgd per pop

Je leest het helemaal goed! We kunnen de opblaaspop ook laten thuisbezorgen. Door een samenwerking met koerier, heb je de pop altijd tijdig in huis. 

Bij het bestellen van je opblaaspop kun je aangeven “versturen per koerier”. In dat geval zorgen wij ervoor dat de pop minimaal 1 dag voor het feest in huis is. Na afloop lever je het pakket in bij een parcelshop. Vanzelfsprekend ontvang je van ons de retourlabel zodat je het pakket enkel maar hoeft in te leveren. Je leest er meer over via opblaaspop per post.

Weet je niet of je thuis bent? Natuurlijk kunnen we het pakket ook laten bezorgen bij een parcelshop in je regio. Je kunt het pakket hier dan ophalen op het tijdstip dat jij wenst. Kortom we bieden je volop service om er samen een mooie verrassing van te kunnen maken. De jarige is tenslotte maar één keer 60 jaar.

september

Wat zeggen klanten over pop50jaar.nl

Afgelopen week hebben we mijn vriendin verrast met een Sarah. Geweldig feest en Sarah was blij. Bedankt voor de service
referentie pop50jaar.nl
Sacha
Het zag er super gaaf uit. Mijn man vind het gewelig en wilde meteen in vol ornaat met de pop op de foto.
referentie saskia
Saskia
Het was een groot succes. Me dochter was zo verrast met haar versiering in haar thuis. We hebben een mega leuke verrassing feest gehad.
marie-therese referentie
Marie-Therese