pop50jaar.nl Opblaaspop 65 jaar

Op zoek naar een originele en leuk verassing voor iemand die 65 jaar oud wordt? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij hebben alweer enkele jaren het motto: “voor iedere jarige job een passende opblaaspop.” Dus zeker ook voor mensen die 65 jaar oud worden.

Vroeger verraste we de jarige man enkel met een Abraham pop in de tuin. Tegenwoordig maken we er graag een persoonlijk feestje van. Zeker de leeftijd 65 jaar is een magische grens en in sommige gevallen gekoppeld aan je pensioen.

Zoeken

Kies een passende opblaaspop

Reserveren

Reserveer direct online of bel +31(0)493-313087

Verrassen

De opblaaspop wordt thuisbezorgd of zelf ophalen

Zoek de passende 65 jaar pop

Op zoek naar een andere opblaaspop voor zijn/haar 65e verjaardag?

Bovenstaande kun je al onze opblaaspoppen bekijken. Wanneer je sneller de juiste opblaaspop wilt vinden, gebruik dan hieronder de zoekfunctie. Via deze zoekfunctie kun je een steekwoord invullen met en pop die je zoekt. Je ziet dan direct een pop die je zoekt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hobby, beroep of werk gerelateerde opblaaspoppen. Zo hebben we bijvoorbeeld een Abraham pop voetballer die voor de echte voetbalfanaten is. Is de jarige werkzaam in de haarmode? Dan zijn de Sarah pop Kapster of is de Abraham Kapper erg geschikt.

Ben je op zoek naar een iets ludiekere opblaaspop? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze opblaasbare ouwe doos of onze grote opblaasbare lul. De leeftijd van elke pop is eenvoudig aan te passen. Staat de gewenste leeftijd niet tussen de keuzemogelijkheden? Geen probleem elke leeftijd is mogelijk. Zet de gewenste leeftijd bij de opmerkingen, dan zorgen wij ervoor dat de juiste leeftijd op de pop komt.

Opblaaspop zelf ophalen of laten thuisbezorgen

Als je de pop zelf op komt halen mag je de pop de dag voor de feestdag al op komen halen en de dag na de feestdag terug komen brengen. 1 dag rekenen wij als volgt: dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken, dag 3 terugbrengen. Zo kan de jarige de hele dag genieten van zijn of haar verassing.

Wanneer je kiest voor versturen per koerier, wordt de opblaaspop minimaal 1 dag voor de feestdag bezorgd. De dag na het feest mag je de pop weer bij een parcelshop ingeleverd worden. De prijs van het versturen per post is inclusief retourlabel en doos. Je hebt er verder dus geen kosten meer aan, alles is inclusief. Het enige wat je zelf moet doen is zorgen dat de doos weer op tijd ingeleverd wordt bij een parcelshop in de buurt. Je leest alle informatie hierover via opblaaspop per post.

opblaaspop per post

Altijd passend bij 65 jaar

Door een uniek systeem kunnen we iedere opblaaspop passend maken bij de magische leeftijd van 65. Je kunt de leeftijd aangeven bij het reserveren van je gewenste pop. Mocht de leeftijd er niet bij staan, vermeld dit dan bij de opmerkingen. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat je opblaaspop geschikt is voor de leeftijd 65 jaar.

leeftijd button opblaaspop