Landelijke levering Abraham / Sarah per post

Ben je niet woonachtig in Brabant of is de afstand gewoonweg te ver om de opblaaspop zelf op te komen halen? Géén enkel probleem, wij zorgen dat je gewenste opblaaspop wordt thuisbezorgd per post. Via een koerier laten wij jouw gewenste Abraham pop of Sarah pop thuisbezorgen per post. Ook het inleveren is natuurlijk geregeld. Je kunt de opblaaspop inleveren bij 1 van de 3.000 inleverpunten in de regio. De retourbon krijg je van ons en is altijd inclusief wanneer je kiest voor “versturen per koerier”.

Een opblaaspop 50 jaar huren kan in 6 duidelijke stappen. Wij leggen je ze onderstaande uit.

Stap 1: Kies je opblaaspop

Om te starten is het handig om te weten welke opblaaspop jij wilt huren. Zoek je een Abraham pop, klik dan op de man. Wil je een vrouw verrassen, klik dan op de Sarah pop. Vul alle gegevens verder in en volg de stappen via het winkelwagentje.

Stap 2: Per post thuisbezorgd

Wanneer je dé passende opblaaspop gevonden hebt gaan wij deze klaar maken voor verzending. Je hebt aangegeven op welk adres jij de opblaaspop wenst te ontvangen. In het volgende filmpje laat Bart zien wat er nu gaat gebeuren.

Stap 3: De jarige verrassen

Je hebt de opblaaspop nu thuis ontvangen. Wij zorgen er voor dat je deze minimaal 1 dag voor het feest in huis hebt. Zo kun je de opblaaspop opzetten op het tijdstip dat jij wilt. Want zeg nu zelf, de jarige moet écht verrast zijn toch? Plaats de opblaaspop dan ook in alle vroegte voordat de gordijnen open gaan.

Stap 4: Retour gereed maken

Aan alles komt een einde, zo ook aan het feest van je jarige. Je gaat de opblaaspop dan ook weer naar ons retour sturen. Bart legt je in de onderstaande video uit hoe je de opblaaspop terug dient te sturen.

Stap 5: Opblaaspop GRATIS inleveren

Het is zover, je mag de Abraham pop of Sarah pop inleveren bij een van de 3.000 inleverpunten. Op de retourbon staat waar je dat precies kunt doen. In de meeste gevallen is dat bij een DPH Parcelshop. Bekijk hier waar deze in jouw regio bevindt.

In alle gevallen krijg je vanuit ons de retourbon. Zo hoef je het pakket enkel maar af te geven.