pop50jaar.nl Aangenaam, wij zijn...

Leuk dat je wilt weten wie er nu achter pop50jaar.nl zit. Op deze pagina vertellen wij je met veel plezier en passie onze missie en hoe deze tot stand gekomen is.

Van hobby naar bedrijf
Voor veel mensen is het een droom! Bart Verhees maakte deze droom (als 19 jarige) in 2010 werkelijkheid met zijn bedrijf Partyhome Verhuur en Entertainment. Inmiddels is het bedrijf sterk groeiende en een bekende speler geworden op het gebied van verhuur en entertainment. Vanaf 2023 is partner Melanie toegetreden tot het bedrijf om de verdere ambities te kunnen voortzetten.

Ontstaan pop50jaar.nl
Iedereen kent wel dé Abraham pop met baard en bierpul evenals de Sarah pop met wijnfles of glas. Hoewel dit ook de eerste opblaasfiguren van Bart waren, is dat ook mede de aanstichter van dit platform. Nadat een van de leveranciers kwam met een ordinaire Abraham en Sarah pop, kwamen er veel vragen uit de Randstad. (Bart was namelijk een van de eerste die deze leuke poppen in het bezit had.) Als Brabants bedrijf, is het rijden van en naar de Randstad een hele opgave en eigenlijk niet haalbaar. Om toch aan de wens van de klant te voldoen, heeft hij deze poppen verstuurd per post. En dat versturen per post, is direct een opstap geweest naar een grotere doelgroep.

Nadat in 2019 het COVID om zich heen raasde, ging het concept rondom het versturen in een rap tempo. Een opblaasfiguur in de tuin was namelijk nog maar een van de weinige dingen wat je kon doen voor de jarige job. Vanuit daar is dan ook pop50jaar.nl ontstaan en inmiddels sterk groeiende. Inmiddels kunnen we vol trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste van Nederland. Het motto: “voor iedere jarige job, een passende opblaaspop” is Nederland aan het veroveren.

Unieke modellen opblaasfiguren
Het motto wat in het leven geroepen is, is ook direct een uitdagende. “Voor iedere jarige job, een passende opblaaspop”. Mede door dit motto ontwerpt Bart met zijn team eigen originele opblaasfiguren. Zo zijn er diverse designs gecreëerd om aan dit motto te blijven voldoen. Deze designs zijn daarbij ook allemaal beschermd tegen namaak.

*Sarah pop paard
*Abraham pop bakker
*Sarah pop bakster
*Sportieve Abraham pop
*Abraham pop Kapper

De komende tijd zal het aanbod nog groter gaan worden.

Nieuwsgierig naar meer?
Wil je meer weten? Schroom dan niet om contact op te nemen, Bart beantwoord je vragen met alle plezier.

LinkedIn Bart Verhees

Bart Verhees

Zoeken

Kies een passende opblaaspop

Reserveren

Reserveer direct online of bel +31(0)493-313087

Verrassen

De opblaaspop wordt thuisbezorgd of zelf ophalen