pop50jaar.nl Pop huren

Is je vriend(in), een familielid of collega jarig? Wil je even iemand goed in het zonnetje gaan zetten? Ga dan een pop huren die helemaal past bij de jarige. Wij van pop50jaar.nl hebben een ruime keuze aan poppen en leveren in heel Nederland met persoonlijke service.

Waarom een opblaaspop huren

In Nederland vinden we het heerlijk om bij speciale gelegenheden zoals een pensioen of verjaardag goed uit te pakken. Het belangrijkste hierbij is om de jarige goed te verrassen. De traditie van Abraham begon z’n ongeveer 1500 jaar voor Christus. Echter is er na al die jaren erg veel veranderd. De traditionele Abraham pop is een stoere opblaaspop geworden. Er zijn tal van soorten en zeker niet meer alleen voor een 50 jarige verjaardag. Een opblaaspop huren is veel meer geworden dan de traditionele pop.

Wij van pop 50 jaar zijn gespecialiseerd in opblaasbare poppen. Je kunt bij ons dan ook veel keuze verwachten met ons inmiddels bekende motto: “voor iedere jarige job, een passende opblaaspop”.

Pop huren voor een man

Ziet je man, vriend of collega binnenkort Abraham? Of wil je zijn verjaardag extra goed aanpakken? We hebben bij pop50jaar.nl vele poppen om te huren voor mannen. Bekijk al onze opblaaspoppen en verras de jarige met een persoonlijke pop!

Poppen voor een vrouw

Een pop voor een vrouw huren kan in verschillende thema’s en groottes. We hebben namelijk een ruim assortiment in beroepen, uiterlijke en groottes. Niet alleen voor een 50 jarige vrouw kun je een pop huren. Iedere leeftijd kunnen we op de opblaaspop maken door ons unieke leeftijden systeem. Zo hoeft een Sarah pop niet alleen voor een 50 jarige te zijn. Bekijk al onze poppen en laat je verbazen door het ruime aanbod.

Opblaaspop snel in huis!

Wanneer je de leukste opblaaspop gevonden hebt kun je kiezen uit 2 opties; zelf ophalen of laten bezorgen.

Wanneer je er voor kiest om de pop zelf op te halen kan dit veelal een dag voor het feest. Zo kun je in alle vroegte de pop in de tuin plaatsen. De dag na het feest breng je de pop terug. In totaal heb je de pop dus 3 dagen, hiervoor berekenen we slechts 1 dag.

Indien je kiest voor bezorging, dan heb je de opblaaspop minimaal 1 dag voor het feest in huis. 90% van alle klanten heeft de pop zelfs 2 dagen voor het feest in huis. Op deze manier proberen we “eventuele” vertragingen op te vangen van onze koerier. Zij zorgen er voor dat de pop keurig bij jou wordt bezorgd. De pop per post kun je natuurlijk goed volgen met ons “track and tracé” systeem. Op deze manier weet je precies hoe laat de bezorger de pop komt afgeven. Weet je op voorhand al dat je niet thuis bent? Dan adviseren wij jou om de opblaaspop bij de buren te laten bezorgen. Natuurlijk kan dat ook bij 1 van de 3.000 ophaallocaties.

Pop in 3 stappen huren
Zoeken

Kies een passende pop

Reserveren

Reserveer direct online of bel +31(0)493-313087

Verrassen

De pop wordt thuisbezorgd of zelf ophalen