Sweet Sixteen of achttien?

Voor iedere jarige job een passende opblaaspop. Dat is ons motto en dat wil zeggen dat wij voor iedereen een leuke pop in ons assortiment willen hebben. Daarom hebben wij ook een aantal leuke Abraham en Sarah poppen die ook leuk zijn voor de jeugd. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van poppen die erg leuk zijn voor de welbekenden Sweet Sixteen of voor als je eindelijk ‘volwassen’ wordt.

Leuke Abraham opblaaspoppen

Voor jongens denken wij dat de Abraham op bierglas de perfecte verassing is omdat je natuurlijk vanaf je 18e officieel bier mag drinken. Dus wordt jouw broer/ zoon of vriend 18 jaar oud dan is het natuurlijk leuk om dit aan iedereen te laten zien via een opblaasbare pop. Deze opblaasbare pop is namelijk 4 meter hoog dus iedereen zal zien dat de jarige job 18 geworden is. Ons lijkt dit de perfecte verassing voor de jarige.

Daarnaast vinden wij de Abraham Baby ook een leuke opblaaspop voor de wat jongere. Deze opblaasbare pop  heeft een slabber om met de tekst: ‘al … jaar oud en nog steeds niet volwassen’. Met in de ene hand een fles bier en in de andere hand een stuk pizza. Deze grappige opblaasbare Abraham is dus ook zeker leuk voor de jarige zijn 16e of 18e verjaardag.

Ook is de Abraham pop voetballer een leuke opblaasbare pop voor de jeugd. Deze pop is gemaakt voor de jongens die van voetbal houden. De leeftijd van deze pop is makkelijk aan te passen naar iedere gewenste leeftijd. Geef aan welke leeftijd je op de pop wilt bij je bestelling en wij regelen de rest. Deze opblaaspop ziet er nog jong uit en met zijn oranje voetbalpak aan is hij helemaal klaar om te gaan voetballen.

Leuke Sarah poppen

Natuurlijk hebben we voor de meiden ook leuke opblaasbare poppen in ons assortiment. Ons lijkt de baby Sarah perfect voor iemand die 18 jaar oud wordt. Met in de ene hand een fles wijn en in de andere hand natuurlijk haar telefoon want die kan natuurlijk niet meer ontbreken bij de jeugd. Ook draagt ze een slabber met daarop de tekst: Alweer 18 jaar maar nog steeds niet volwassen! De leeftijd is natuurlijk aan te passen naar de gewenste leeftijd. Als het aan ons ligt dus de perfecte verassing voor je dochter/vriendin of zus.

Ook hebben wij veel verschillende leuke poppen die passen bij een bepaald beroep. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Sarah kapster en een Sarah zuster. Dat is bijvoorbeeld leuk als ze bezig is met een van deze opleidingen. Of als ze deze net gehaald heeft is dit ook een leuk cadeau. Zo zal heel de straat zien waar de verpleegster/kapper woont. De leeftijden van deze poppen zijn ook aanpasbaar naar de gewenste leeftijd.

Daarnaast hebben we voor de echte paardenmeisjes ook nog een opblaasbare Sarah paardrijdster. Dit is natuurlijke de perfecte verassing voor de echte paardenliefhebbers. Deze leuke opblaaspop is ook echt geschikt voor elke leeftijd.

Bovenstaande opblaasfiguren zijn slechts enkele voorbeelden. We hebben namelijk een erg ruim aanbod aan Abraham poppen evenals Sarah poppen. Bekijk ze allemaal of laat je adviseren door een van onze enthousiaste medewerkers.