Tips voor in de zomer

Het is weer zover. De zomertijd gaat weer beginnen. In deze blog gaan wij laten zien wat nu leuke poppen zijn om te huren voor in de zomer. We beginnen met onze Abraham sport. Deze abraham sport is nieuw in ons assortiment en een leuke pop om te huren voor in de zomer. Deze pop is leuk voor alle sportieve mensen en ziet er nog jong en gespierd uit. De jarige zal dus blij verast zijn wanneer hij deze Abraham bij hem in de tuin ziet staan.

Een pop die ook vaak gehuurd wordt in de zomer is onze Abraham rollator. Van deze blije man wordt iedereen vrolijk die langs komt lopen. Mensen in de buurt zullen allemaal zien dat er iemand jarig is want deze opblaasbare Abraham is namelijk 4 meter hoog.

De derde pop die perfect past is de zomer is de Abraham op motor. Alle motorrijders kunnen beamen dat niks fijner is dan lekker op de motor te gaan touren in de zomer. Deze opblaasbare abraham kan dus zeker niet ontbreken in dit rijtje.

Natuurlijk hebben we niet alleen maar Abrahams in ons assortiment maar ook Sarah poppen. Wij hebben een aantal leuke Sarah poppen die perfect zijn in de zomer voor jullie op een rijtje gezet. Zo vinden wij de Sarah culinair. Deze Sarah pop doet ons denken aan barbecuen met haar wijntje en haar bord vlees in haar handen. Echt een leuke verassing voor in de zomer als je het ons vraagt.

Daarnaast is een leuke opblaasbare pop onze Sarah fitness. Met haar typische sportoutfit zal iedereen zien dat de jarige job erg sportief is. Met deze sportieve opblaaspop zal de jarige dus wel blij zijn.

Ook onze Sarah pop paardrijdster is erg leuk voor in de zomer. Daarnaast is deze Sarah pop ook nog eens erg sportief.