Toppers van begin 2023

Ook in 2023 zijn er weer veel verschillende Abraham en Sarah poppen verhuurd. Maar wat zijn nu de meest verhuurde poppen in de eerste maanden van 2023. Als eerste beginnen we met de Abraham op motor. Deze opblaaspop is het meest verhuurd geweest van alle Abraham poppen. De Abraham heeft op zijn groene motor al veel straten door heel Nederland gezien.

Op de tweede plek staat onze zeer ludieke ‘ouwe lul‘. Deze ouwe lul is weer erg populair geweest in het begin van 2023. Onze klanten houden dus wel van een geintje. De naam van deze pop verraad natuurlijk al meteen hoe de pop eruit ziet. Namelijk als een grote opblaasbare piemel. Een grappige manier om zo je vader, vriend of collega te verassen met zijn verjaardag vinden wij.

Op de derde plek vinden we een pop die we nog niet eerder in onze top 3 hebben gehad. Op de derde plek staat namelijk onze Abraham brandweer. Deze opblaasbare brandweerman hebben wij speciaal in ons assortiment voor alle mensen die bij de brandweer zitten.

Natuurlijk hebben we ook een top drie meest verhuurde Sarah poppen. Met op nummer 1 onze ludieke ‘ouwe doos‘. Deze grappige Sarah pop heeft de vorm van een doos met 2 vrouwelijke benen die eruit komen.

Op nummer twee vinden we onze Sarah rollator. De naam van de opblaasbare Sarah pop verraad al hoe de pop eruit ziet. Namelijk een vrouw die loopt met haar rollator. Deze pop heeft op haar eigen tempo ondertussen ook al verschillende straten in Nederland gezien. En let maar goed op want misschien zie je hem binnenkort bij jouw door de straat lopen.

Op plek drie staat onze Sarah kado. Deze blije vrouw is een echte aanrader als je het aan ons vraagt. Deze Sarah is leuk voor iedere leeftijd en de jarige zal blij verrast zijn wanneer ze deze leuke Sarah voor de deur ziet staan.