50 jaar versiering

Het feestelijke gevoel van een speciale gelegenheid kunnen we nooit genoeg benadrukken. De entourage is net zo belangrijk als de echte feestelijkheden. Een versiering met slingers van 50 jaar is daarom een must voor een verjaardagsfeest of jubileum. Slingers zijn een eenvoudig maar effectief decoratie-element dat elke ruimte in no time kan omvormen tot een feestelijke locatie.

De mogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten slingers beschikbaar wanneer je opzoek bent naar een versiering met 50 jaar erop. Je kunt kiezen uit slingers die al 50 jaar aangeven, maar je kunt ook andere kleuren en thema’s kiezen. Natuurlijk kun je de versiering perfect combineren met een Abraham pop. We hebben hierin een zéér ruim aanbod waarin ook een Sarah pop niet vergeten wordt.

Samenstellen

Voor een feestelijke versiering mag je alle kanten op. Hang de slingers vanuit het plafond of aan de muren, of maak een boog als ingang. Leg een paar slingers op tafels en combineer ze met ballonnen of bloempotjes om een speels effect te creëren. Met slingers zijn er oneindig veel mogelijkheden om een prachtige sfeer te creëren. Wees niet bang om te experimenteren en je creativiteit de vrije loop te laten.