We zijn verhuisd

Ja, je lees het helemaal goed. Sinds de 2de week van juni zijn we verhuist naar een grotere en beter bereikbare locatie. Een prachtige locatie waar we weer kunnen bouwen aan de toekomst!

Nieuwe locatie ook in Deurne

We zijn niet helemaal naar de andere kant van Nederland verhuist hoor. Hemelsbreed zijn we slechts ca. 700 meter verderop gevestigd. Het mooie Deurne hebben we dus niet verlaten, al was het een hele zoektocht! De gemeente maakte het ons goed moeilijk, maar het is zonder hen gelukt.

Klaar voor de toekomst

Op deze nieuwe locatie zijn we helemaal klaar voor de toekomst. Hoewel onze oude locatie lekker in het buitengebied was, is de nieuwe locatie op de rand van een mooie woonwijk. Tegelijkertijd zitten we nu middel op een goed bereikbaar industrieterrein. Voor jouw als klant zijn we duidelijker zichtbaar en is zowel het ophalen als retourneren nog fijner geworden.

Ben je in de buurt? Kom gerust langs om onze nieuwe locatie te komen bewonderen! Zorg wel dat je toekomstige jarige Job of jet thuis laat. Of het moet zijn dat je hem of haar alvast een voorproefje wilt geven met onze gekke poppen.

Pop50Jaar.nl
Leembaan 60
5753 CV Deurne
The Netherlands

Laat nieuwe opblaaspoppen maar komen!

Naast de verhuizing naar een groter bedrijfspand, staan er ook vele nieuwe opblaaspoppen op de planning. Ja, een dag heeft slechts 12 uur. Toch hebben we in de late uurtjes nog tijd gevonden om lekker te kunnen tekenen. Eind augustus 2024 verwachten we namelijk maar liefst 3 nieuwe opblaaspoppen. Geheel uniek in zijn soort zoals je van ons gewend bent. We kunnen niet wachten, ze zijn erg leuk al zeggen we het zelf.

Kortom we blijven lekker bezig! Op deze manier kun je een Abraham pop huren die ook echt bij de jarige past. Ook voor Sarah komt er een hele mooie nieuwe pop aan!

Laat je verrassen en tot snel.